torstai 30. syyskuuta 2010

the last 3 weeks

Ja voisin sanoa että ei oo mitään erityisempää tapahtunu täällä. Arki on alkanu pyörimään samaa kaavaa lähes joka päivä. Eli se on aamulla kouluun, koulusta kotiin, harkkoihin (cheerleading) ja takas kotia ja unelle. Nyt en oo tätä blogiakaan päivitelly hetkeen ja ihan syystä. Mua on vaivannu pahemmanlaatunen koti-ikävä 1-2 viikkoa ja oon yrittänny vältellä facebookkia ja nettiä ylipäätänsäki. Onneksi on ollu noita harkkoja niin en ole tällä viikolla ehtiny kotia ees miettimään. Mutta kirjotan nyt tästä viikosta vähän lisää, koska tällä viikolla on ollu ns "Spirit week" ja huomenna on homecoming-peli ja lauantaina homecoming-tanssiaiset.

Elikkä maanantaina oli pyjamapäivä ja maanantai oliki ainut päivä jolloin mie pukeuduin. Oli onneks tosi lämmin päivä joten ei ees palellu vaikka oli vaan toppi ja pyjamahousut. Koulusta jäin suoraan harkkoihin, ja voin sanoa kaikille jotka ei usko niin cheerleading on raskasta! Ei ole mitenkään lepposaa nostella/kannatella 50kilosta ihmistä 2.5 tuntia. Ainaki haba kasvaa! Mutta treenit tosiaan kestää mulla aina 2,5-3 tuntia. Mutta anyway harkoista kotia ja nukkumaan.
Tiistai( Sports-day) ja keskiviikko(wacky-wednesday) meni ihan samalla lailla ku maanantaiki. Eli kouluun, harkkoihin koulusta suoraan, illalla 19-20 aikaan kotia, läksyt, tunti telkkaria ja nukkumaan kymmeneltä. En muuten pukeutunu eilen enkä toissapäivänä yhtään, koska en tuonu Suomesta mitään joka olis sopinu :S Harmi wacky-wednesday olis ollu ihan huippu :DD ( kaikki pukeutu kaikkeen mahdollisimmaan outoon.Pojilla oli pinkkejä hameita päälä yms. Siinä oli naurussa pidättelemistä ku näkee melkein 2 metrisen jalkkiksen pelaajan pinkissä prinsessaminihameessa :D)
Tänään eli torstaina oli color-wars, ja minun seniorina olis pitäny laittaa vaan mustat vaatteet päälle, mutta koska tänään mulla olis pitäny olla eka peli nii mulla oli cheer uniform päällä. Myöhemmin tuli sitte ihanana yllätyksenä että en pääsekkään sinne peliin. Mut ei siitä sen sen enempää.
Nyt oon vaan koneella, vaikka pitäis nukkumaan mennä että jaksaa nousta ylös, koska huomenna on homecoming!! Syksyn odotetuin tapahtuma amerikkalaisessa lukiossa. Ja koska mie olen cheerleader niin mie esitän muiden cheerleadereitten kanssa koko koululle tanssi ja kohotetaan tunnelmaa illan peliä varten. Täytyy kyllä myöntää että pelottaa vähän jos mokaan sen tanssin tai jotain 1300 ihmisen eessä(Hävettäis sen verran että lentäsin seuraavalla lennolla takas Suomeen :''D). Huomenna illalla on siis the BIG homecoming-game. Sitä menee kattomaan suurinpiirtein koko koulu ja kaikki on ihan fiiliksissä mukana (jotku maalaa kasvot tai jopa koko kehon koulun väreillä ja kaikilla on suurinpiirtein Mt.Pleasant oilers -paita). Pelin jälkeen mie menen varmaanki taas mixeriin kavereitten kanssa.
Lauantaina on sitte ihana päivä ! Ensin aamulla pääsen soittelemaan taas kotia äitille ja iskälle <3, jonka jälkeen kampaajalle ja muutenki laittautuun juhlakuntoon. Illalla viiden aikaan Michala tulee hakemaan minut ja lähetään tyttöporukalla ottamaan kuvia jonka jälkeen syömään italialaista. Syömästä sitte tanssiaisiin, jossa mua ootta minun "deitti" sitte. Tanssiaiset loppuu kuulemma jossain yhentoista aikaan, jonka jälkeen mie meen Michalan luo yöksi =). Veikkaan että tulee upea viikonloppu<3
Tästä viikonlopusta raporttia ja kuvia sunnuntaina!
Love, Emilia

1 kommentti:

  1. 8D WHO'S UR DATE? X,D Heti alat iskeen ihmisiä siellä, hyi sinnuu! Ja jos mokaat ni sittenpä tiät miltä musta tuntu sillon ko mie mokasin sen nykäriesityksin :D. Oisit vaan laittanu ne suomilasit päähän ni kaikki ois nauranu XD hah!

    VastaaPoista