perjantai 10. syyskuuta 2010

ekat kaks koulupäivää!

No niin eli selvisin hengissä ensimmäisistä koulupäivistä! YEAA! Oon nyt kans saanu paaaljon uusia kavereita ja kaikki on ollu tosi mukavia. Koulussaki ihmiset jopa pyytää anteeksi jos ne tönäsee ja esim. ku en saanu minun kaappia auki niin jotku ihan rändomit tuli vaan auttamaan ja kyselemään kaikkea. Siinä olis kyllä meillä suomalaisilla opittavaa! No mutta nyt siis tiivistelmät mun kahesta ekasta koulupäivästä :
Torstai 9.9.-10 : Mun ei oikeastaan ollu tarkotus alottaa koulua torstaina, mutta ku mentiin Beckyn kanssa järkkään mulle lukujärjestystä aamulla mulle vaan sanottiin että alotat sitte koulun nyt heti :D Olin hiukan shokissa. Otin kuiten tälle ekalle trimesterille biologiaa, perhesuhdeoppia?, algebraa, köksää ja sitte tietysti englantia (ja muuten oon senior nyt ihan virallisesti eli prom here I come ;D). Ku oltiin saatu mun lukkari kuntoon niin mentiin tapaamaan koulun athletic directoria ( hoitaa kaikki urheiluhommat yms) ja keskuteltiin hänen kanssa että mitä mie haluan harrastaa. Mie en oo vielä päättäny mitä otan mutta mulle on ehdotettu ainaki laskettelujoukkuetta, cheerleadereitä ja uintia. En sitte tiiä minkä valitten :D Pitäisköhän alkaa cheerleaderiksi :DD. No anyway tuolta althletic directorin luota mie sitte lähin ekalle oppitunnille, joka tässä tapauksessa oli family relationships. Ja oikeastaan voisin sanoa että kaikki ekan päivän oppitunnit meni saman kaavan mukaan; ensin opettaja esittelee minut koko luokalle, sitte yritän selittää kaikille miten minun etunimi ja sukunimi lausutaan ja lopulta saan mennä istumaan omalle paikalle :D Ekana päivänä en oikeastaan tutustunu kovinkaan moneen vielä, paitsi muutamaan muuhun vaihtariin. Kokonaisuudessaan voisin sanoa että eka koulupäivä ei ollu mitenkään ihana :D En tuntenu vielä ketään ja unohin sanakirjanki kotiin niin oli tosi mukava yrittää joitain vaikeita termejä ymmärtää.
Koulu mulla loppu kello 14.41 (ja loppuu joka ikinen päivä) ja Becky haki minut koulusta, koska ei olla vielä saatu mulle bussi kyytiä hoidettua. Loppu päivän mie vaan järjestelin koulujuttuja ja yritin saaha nettiä toimimaan ku se takkuili vähän eilen. Ai niin joo kyllä me käytiin sitte Daniellen ja Stevenin luona syömässä kanaa ja juustovihanneksia. Oli hyväää!
Perjantai 10.9.-10 : Ehkä PARAS päivä ikinä! ...vaikka ei siltä tuntunu aamulla ku piti herätä kuudelta, koska koulu alkaa 7.37 -.-. Not nice. Becky heitti minut kouluun autolla ja ensimmäisenä vietin sellaset 10 minuuttia yrittäen saada minun kaappia auki , jonka jälkeen juoksin biologian tunnille :D Tänään tunnit meni vähän paremmin ku eilen ainaki. Ihmiset alko juttelemaan mulle enemmän ja sain kavereitaki koulussa. Köksän tunnilla sitte yks Aaron pyysi mua sen kavereitten kanssa illan jalkapallo peliin ja sen jälkeen koulun järjestämään mixeriin (partyyy/disco! ;D). Köksän jälkeen mulla oli enää enkkua, ja seki oli lukutunti. Luin seventeen -lehteä koko tunnin ja juttelin fresmanien kanssa. Mulla on siis enkkua -95 kanssa :DD Fresmanit on paaljon mukavampia ku seniorit. Ne on hirveen uteliaita koko ajan ja toosi sulosia :DD
Koulun jälkeen mentiin Beckyn kanssa käymään yliopiston urheiluhallilla vähän kattelemassa paikkoja. Jos mie jaksan täällä käydä salilla, niin mie menen kyllä tuonne! Se oli täynnä hyvännäkösiä työntekijöitä ja opiskelijapoikia (Juuli&Satu olisitte niin rakastanu sitä paikkaa kans!) Beckyn kanssa siellä vaan istuttiin ja kateltiin koripallojoukkueen harkkoja, oli hauskaa :D.
Illalla joskus seittämän aikoihin mie lähin sitte sinne jalkapallo peliin. Soitin Aaronille ja nähtiin siinä portilla sen ja sen kavereitten kanssa. Tapasin ainaki miljoooona eri ihmistä ja mulla on puhelimessa niin monta uutta numeroa että en ees muista kenen numero mikäki on. Parhaiten jäi kuiten mieleen Jan, Eero ja Sarah, koska ne oli muut vaihtarit :D Jan on norjasta, Sarah saksasta ja sitte Eero on SUOMESTA! Olin ihan innoissaan ku kuulin että on joku suomalainenki minun kanssa samassa koulussa :D. No mutta en ees seurannu koko peliä ku kaikki oli koko ajan esittelemässä minua kaikille ja Jan vaan sano kaikille :" this is my sister from Finland" :DD repeilin sen jutuille koko ajan , huippu tyyppi! Pelin jälkeen mentiin sitte mixeriin. Jan, Eero ja muut ei tullu sinne, koska ne lähti mäkkäriin McFlurrylle. Mie ja Aaron mentiin kuitenki. Ja en voi muuta sanoa ku että onneksi menin! Sinne koululle oli tilattu DJ ja se soitti esim Darudea (yay FINLAAAAND!), Enrique Iglesiasta, Usheria yms, ja kaikki vaan tanssi! Mieki siellä tanssin kaikkien ihan tuntemattomienki ihmisten kanssa, koska täällä nämä menee ihan tuosta vaan rändomien ihmisten luo ja alkaa tanssimaan niitten kanssa :D No ainaki tutustuin vielä muutamaan sataan ihmiseen :D Oli muuten tosi hauska ku ihmiset kysy että missä Suomi on ja mie sanon että Ruotsin vieressä, niin ihmisten reaktiot oli aina tyyliin " now that's hot!", " wow no wonder your hair is so blonde" ja tuota rataa :D Oli huvittavaa. Mixer loppu 23.00 ja Becky haki minut koululta josta mäkkärin kautta kotoon.

Siinä oli minun kans ekaa koulupäivää ja vaikka eka päivä ei mikään unelma ollukkaan niin täällä on silti ollut upeaa eikä oo vielä oikeastaan kertaakaan ollu edes paha koti-ikävä! I loove to be here<3

Love, Emilia
P.S En saanukkaan kuvia
P.P.S kirjotan tässä piakkoin sellasen postauksen jossa kerron tarkemmin koulusysteemistä ja Meri ainaki haluaa tietää tarkemmin onko just niinku Mean Girlsissä :D
P.P.P.S Onko siellä tapahtunu mitään erityistä?

7 kommenttia:

 1. Hienoa, että pääsit nyt aloittamaan koulun ja sait taas lisää uusia ystäviä näin aikakin alkaa sitten kulua paremmin ja eikä ehdi kauhea koti-ikäväkään tulla, tsemppiä sinulle vaan!

  VastaaPoista
 2. O__O ... ÄLÄ ala cheerleadeiksi, se olis liian äglöä X,D Kaikki palvoo sua siellä, tietenki. Ja koitas iskeä se Eero ni tulee vähemmän kaukosuhde etkä ala playeriksi X,,D !

  VastaaPoista
 3. fantastiko,että kaikki hyvin. jatka vaan samaan malliin.kirjoitellaan sitten sähköpostilla yms.
  ps.
  ei sitten pitkiä puheluja suomeen!kostaa veri mats.

  VastaaPoista
 4. Vau ! :D Paljon tekemistä sulla jo heti näin aluksi vissii? :> Ei sitä koti-ikävää kannatakkaa jäädä odottelee, menee vaa eikä meinaa. Ja eeeeeei cheerleadinggiä :'D Vähä ois mahtavaa tuo laskettelutiimijuddu, voisit sit Rovaniemelläki ylpeillä taidoillas? :) Örr, täällä Suomessa ällö synkeää, vesisadetta ja syksyä, mut onneks ite just laskin et ois 600e säästös ja lisää toivottavasti tulossa, eli ulkomaat, here I come ! :))))

  VastaaPoista
 5. Meri: ei mua täällä palvota kyllä :''D ja en iske eeroa :D
  äiti ja iskä : juu kaikki mennööpi hyvin ja jos tänä vkl soiteltas vihdoinki :) ja isi en soittele :D
  kirsi: joo laskettelu ois just siistiä, jos vaikka oppis lautaileenki :D ja heei hyvä jos pääset ulkomaille, ei tarvi olla sielä suomen ankeissa ilmoisa :D

  VastaaPoista
 6. ois muuten kiva saada se sun osote nii vois laittaa jtn pientä aina välillä tulemaan :)

  VastaaPoista
 7. sun piti updeitata tätä blogias viikon välein mutta nyt on jo 20 päivää viime postistas. Miten mie en oo yllättyny yhtään.

  VastaaPoista