sunnuntai 3. lokakuuta 2010

homecoming!!

No niin nyt on sitten homecoming takana. Oli huippu viikonloppu ja sain taas paaaljon uusia kavereita =).
Elikkäs perjantaina pukeutumisteemana oli school spirit, ja oppilaat pukeutu koulun väreihin (blue&gold)tai kannusti koulun jalkkisjoukkuetta esimerkiksi maalaamalla kasvot. Mie jouduin pukeutumaan perjantainakin cheerleader-asuun koska kaikki cheerleaderit esitti koko koulun edessä tanssi esityksen ja stuntteja(nostoja). Mie rakastin sitä meijän tanssia, joka me esitettiin! Ja en ees mokannu tanssin aikana :DD. Perjantaina meillä oli koulussa muutenkin lyhyemmät tunnit. Koulupäivä loppu jo 12 mutta sen jälkeen kaikkien piti mennä homecoming assembly -tapahtumaan.(Tuolla assemblyssä me cheerleaderit siis esiinnyttiin). Kaikki seniorit, juniorit, sophomoret ja fresmanit istu tuolla salissa erikseen, ja juontajat huudatti koko yleisöä koko ajan! Mulla on kurkku ihan sairaan kipeä ku huudettiin ihan täysillä "seniors seniors!" :D Tuolla myös esiteltiin homecoming-court ja kruunattiin homecoming king&queen. (Homecoming-queenillä oli ehkä ihanin mekko ikinä! Mulla saatta olla siitä kuvaki :D) Assemblyssä oli myös eri luokka-asteilta esityksiä ja marching-band ja kuorot yms esiintyi. Kaikenkaikkiaan oli hauska tapahtuma. Assemblyn jälkeen oli vielä homecoming-parade jossa me cheerleaderit käveltiin. Ja sanotaanko että tunnin käveleminen lyhyessä hameessa syksyllä ei ole mitenkään mukavaa :D, mutta siitä kuiten selvittiin, ja Becky otti pari kuvaaki =).
Illalla oli sitten kuuluisa homecoming-game. Mt.Pleasant high school varsity football team voitti ihan reilusti ja yleisö oli iha innoissaan! Mie menin tuonne peliin taas Aaronin, Torin, Emmyloun, Aleinan ja Anan kanssa. Jalkkispelin jälkeen mentiin mixeriin ja tanssittiin ihan hulluna 2 tuntia! Oli taas yks parhaimmista illoista täällä!=) Mixeristä 11 aikaan kotia ja nukkumaaaan.
Lauantaina heräsin soittelemaan kotia ja Merille. Oli ihana puhua ku on ollu kuiten sen verran ikävä taas <3 Puheluitten jälkeen lähettiin Beckyn kanssa kampaajalle ja mie kävin laittauttuaan minun hiukset. Kampaajan jälkeen tultiin kotia ja mie aloin muutenkin valmistautumaan illan tanssiaisia varten. Viideltä lähin ottamaan ensin kuivia Aaronin yms. kanssa ja 5.30 Michalan ja sen kavereitten kanssa. Kuvien ottamisen jälkeen lähettiin syömään Michalan, Sylvian ja yhen toisen tytön kanssa. Söin ehkä ihanimman chickenpaninin ikinä! Ruuan jälkeen meillä oli aikaa ennenku tanssiaiset alko, nii mehä lähettiin Walmartiin ottamaan lisää kuvia :''D. Otettiin pari oikeen ihanaa kuvaa biibberi paitojen kanssa. Oli ihan pakko koska tyttöjen kanssa kaikki ollaan nii kovia piipperi-faneja X''D not. "Upeiden" Justin Bieber -kuvien jälkeen oli jo aika lähteä homecomingtanssiaisiin. Ei meinattu saaha edes parkkipaikka tyttöjen kanssa koska koulu oli ihan täynnä! Itse homecoming-tanssiaiset oli kyllä ihan kivat, mutta tykkäsin ite melkeinpä enemmän mixeristä perjantaina. Tuntu että tunnelma oli parempi sillon. Mutta anyway tanssin siellä suurimmaksi osaksi ihan kaveriporukalla, koska mun deitti ei ollu mitenkään tanssivaa tyyppiä :DD. Tanssit meni kuiten nopeaa ja ennenku huomaskaan oltiin matkalla Sylvian ja Michalan kanssa Michalan luo. Katottiin mean girls ennenku mentiin nukkumaan, ja kerroin niille vähän suomalaisesta lukiosta. Ai niin ja oijoi näillä amerikkalaisilla on kyllä helmiä jotku kysymykset. Multa on kysytty esim" puhutko sie paremmin englantia vai suomea?", "onko suomessa pesukoneita" ja "onko suomessa elokuvateattereita?". Amerikkailaiset on jotkut niin viisaita :''D
Aamulla heräsin ihanasti Michalan koiran kuorsaukseen :''D En oo ikkinä kuullu koiran kuorsaavaan niin kovaan ääneen. Se melkeinpä päihitti muutaman minun kavereista :''D. Aamupalaksi syötiin tyttöjen kanssa kunnon amerikkalaisia voi-vohveleita ja makkaraa. Jälkkäriksi sipsejä ja suklaata. Kyllä mulla on ehkä terveellisin ruokavalio ever. Aamupalan jälkeen Becky haki minut kotia että pääsin soittelemaan porukoille niinku oltiin sovittu =). Kokonaisuudessaan tuo homecoming oli just niin mahtava ku on kuullu, vaikka tanssiaiset ei ollu ihan sitä mitä ootti. Keväällä onki sitte edessö prom, joka on "hiukan" isompi tapahtuma :D että sitä ootellessa.
Nyt oon tänään ollu vaan koneella ja yrittäny siirtää kuvia koneelle, mut se ei jotenkaan suostu nyt toimimaan et sää nähä miten käy. Yritän kuitenkin saada kaikki kuvat koneelle että voitte sitte sieltäki nähä vähän millasta on ollu :)
Love, Emilia
P.S saatan sittenki pystyä alottaan lentiksen taas ! yay! ^^

5 kommenttia:

 1. Missä päin michiganii oot? Mä oon kans michiganis, Spring Lake.

  VastaaPoista
 2. Meri: jep bieber :D
  Emmi: mie oon Mt.Pleasantissa, se on ihan Michiganin keskellä. Misä sie oot?

  VastaaPoista
 3. "Aamupalaksi syötiin tyttöjen kanssa kunnon amerikkalaisia voi-vohveleita ja makkaraa. Jälkkäriksi sipsejä ja suklaata."oi kuulostaa hyvältä :'''D

  VastaaPoista
 4. eikö kuulostakki :''D Täällä ei vaan voi olla syömättä herkkuja :D

  VastaaPoista