tiistai 24. elokuuta 2010

lentotiedot!Sain vihdoinki viime perjantaina Exploriukselta lentotiedot. En tosin jaksanu vasta ku nyt kirjottaa ne tänne :D

Elikkäs lennot menee niin että 06.55 perjantai aamuna tää tyttö lähtee Oulun lentokentältä ensin kohti Helsinkiä, josta sitten lähtee lento Tukholmaan klo 09.35. Tukholmassa mie liityn muiden pohjoismaalaisten vaihtareiden ryhmään ja 10.40 lähtee lento kohti New Yorkia. New Yorkissa ollaan 13.10 paikallista aikaa eli täällä koti-Suomessa kello 20.10 (mukava 10 tunnin lento O.O).
Niinku kirjottelin viime kerralla; New Yorkissa olenki sitten seuraavat kolme yötä Exploriuksen Soft Landing Camp -leirillä. Ootan innolla noita kolmea päivää ku pääse shoppailemaan oikeen kunnolla :D yeaaaah!
Sitten 30.8 mulla lähteepi lento New Yorkista aamu kuudelta kohti "kylää" nimeltä Detroit. Detroitin lentokentällä tulee olemaan mielenkiintoista ku pittää yksin selvitä jotenki jatkolennolle Saginawiin ja aikaa on alle tunti T___T , kuitenki joudun väärälle lennolle X,D Mutta, jos kuitenki selviän Saginawiin niin perillä minun pitäis olla joskus kymmenen aikoihin. Becky tuleeki mua sitte vastaan lentokentälle ja sieltä sitte autolla nokka kohti uutta kotia :
Ai niin mie sain myös sen Soft landing camp -ohjelman Exploriukselta lentotietojen mukana. Tässä olis se

Päivä 1
09.00 AM Oppaan tapaaminen Eight Avenuella 40th ja 50th Street'ien välissä kortteilin päässä Hilton Garden Hotellia.
Kaupunkikierros Manhattanilla; Lincoln Center, walk in Central Park, Harlem, Fifth Avenue, Rockfeller Center, St.Patrick's Cathedral, Times Square, Greenwich Village, Soho, Little Italy ja Chinatown
01.00 PM Kierros päättyy Grand Central Terminalille, jossa omakustanteinen lounas. Opastettu osuus päättyy.
Aikaa ostoksille ja omatoimiseen pienryhmissä kulkemiseen kaupungilla.
Paluu hotelliin bussilla yhdessä. Paluuaika ja bussin lähtöpaikka ilmoitetaan lounaan aikana.

Päivä 2
09.00 AM Oppaan tapaaminen W.42nd Streetilla.
Kaupunkikierros World Trade Center'in alue, Wall Street'in alue, kävely Brooklyn Bridge'llä ja Brooklyn Heights.
01.00 PM Kierros päättyy South Street Seaport'iin, jossa omakustanteinen lounas.
Opastettu osuus päättyy.
Aikaa ostoksille ja omatoimiseen pienryhmissä kulkemiseen kaupungilla.
Paluu hotelliin bussilla yhdessä. Paluuaika ja bussin lähtöpaikka ilmoitetaan lounaan aikana.

Päivä 3
Tämä on se päivä, jolloin lennät uuteen kotikaupunkiisi ja isäntäperheesi luo. Exploriuksen edustajat saattavat sinut lentokentälle ja huolehtivat sinut lähtöselvitykseen ja lennolle. Perillä sinua pvat vastassa isäntäperheesi ja/tai paikallinen koordinaattori.

Eli siinäpä se! Voipi olla että seuraavan kerran päivittelen tätä blogia jorpakon toiselta puolelta :D APUUWA, jännittääkö vai jännittääkö? Aatella että lähtöön on enään kolme yötä. Aika on menny ihan hirmu nopeaa! Nyt pitäis alkaa sanomaan kunolla heipat kaikille ystäville, pakkailla ja ostaa vielä tuliaisetki Beckylle... Tekemistä ihan hulluna ja aikaa niin vähän :D Huomenna kyllä aattelinki suorittaa koepakkauksen että näkis vähän paljonko mulla tulee matkalaukku painamaan, ettei vaan mee yli 20kg. Ei huvittais alkaa maksamaan mitään ylimääräisiä maksuja :P


lööv Emilia

8 kommenttia:

 1. Moikka, lähet siis vissiin perjantaina 27 pvä? Itsekin lähden just sillon :) ja Oulusta Helsinkiin, muita lentotietoja en ole vielä saanut. Ehkä päästään samalle lennolle sitten :D :)

  VastaaPoista
 2. joo lähen perjantaina, vähän olis mahtavaa mennä samalla lennolla :))

  VastaaPoista
 3. perjantaiaamu on yhdyssana :D Olit oikeassa, en voi olla grammarnatseilematta X,D Ja onnea oksennukselle lentokoneessa :3 Multa lensi komea laatta ko ite lensin amerikkaan joten NIIN LENTÄÄPI SULTAKI XD HAVE FUN! <3

  VastaaPoista
 4. joo saa todellaki nähä miten käy huomena ... :DD voi olla että olot ei ole niinkään hyvät sen lennon jälkeen :D

  VastaaPoista
 5. Moi, meillä hyvinkin saattaa olla sama lento Oulu-Helsinki, mutta sitte lennän yksin Helsinki-Kööpenhamina.. kai ainoana suomalaisena. :D Ja sitten tapaan muut suomalaiset kait hotellilla New Yorkissa. Tsemppiä sulle, luultavasti siis New Yorkissa nähdään! :))

  VastaaPoista
 6. jep New Yorkissa sitte! :) sulla kans tsemppia ja pidähän hauskaa!

  VastaaPoista
 7. minulla on sitten reipas ja fiksu tyttö

  VastaaPoista